fr

Ethias herbevestigt haar engagement en zal in 2022 alle COVID-vaccinatiecentra gratis verzekeren voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen

2021_12_CentreVaccin_Oasis_News


Voor de vaccinatieplanning van de komende maanden zullen opnieuw vele medische professionals en vrijwilligers worden ingeschakeld. Ethias wil hen actief ondersteunen en hernieuwt de gratis verzekering van al deze personen in burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen voor 2022. 

 

Sinds het begin van de pandemie heeft Ethias een zeer actieve rol gespeeld en ondersteuning geboden aan verschillende actoren in onze samenleving. Als bevoorrechte partner van de lokale besturen sinds meer dan 100 jaar, en vanuit haar sterk maatschappelijk engagement, heeft Ethias dan ook besloten haar volledige steun te blijven verlenen aan de organisatie van deze vaccinatiecampagne en aan de deelnemende gemeenten.

Ethias zal automatisch aan de drie Gewesten gratis dekking verlenen voor:

  • de burgerlijke aansprakelijkheid (BA) in verband met de organisatie en het beheer van vaccinatiecentra
  • de beroepsaansprakelijkheid van alle personen die betrokken zijn bij de activiteiten van deze centra (met inbegrip van de medische BA van de zorgverleners)
  • de lichamelijke ongevallen die voornoemde personen in het kader van deze activiteiten zouden kunnen oplopen.
Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer