Een vraag?


Verzekeringen hospitalisatie Ethias
HospiFlex en Ambulante Zorg

Waarom kiezen voor Ethias?
  • U biedt uw medewerkers een uitgebreide dekking die aangepast is aan hun behoeften
  • U geniet een gewaarborgd tarief voor 2 jaar (onderhandelbaar)
  • U kiest voor een van de marktleiders in de collectieve hospitalisatieverzekeringen

Onze diensten: eenvoud en snelheid

Onze diensten: eenvoud en snelheid

AssurCard : tal van ziekenhuizen aanvaarden vandaag de AssurCard, een elektronische kaart waarmee de ziekenhuisfactuur in de meeste gevallen rechtstreeks door Ethias aan het ziekenhuis wordt betaald.
 


 AssurPharma : elektronische verzending van de BVAC-attesten (bewijs van apotheekkosten) via AssurPharma in het kader van uw dossier gezondheidszorg.


 


Klantenzone Gezondheidszorg
 : een gratis en beveiligde onlinedienst waarmee uw medewerkers of leden hun dossiers en schadegevallen gezondheidszorg kunnen opvolgen en beheren (raadplegen van hun dekkingen, online verzenden van medische documenten, kostennota’s…, raadplegen van de status voor hun terugbetalingen, opvolgen van de berichten).
 


 

Nieuw! Veilige toegang: verschillende mogelijkheden waaronder de applicatie Itsme®. Eenvoudig, snel en veilig! Gedaan met het onthouden van wachtwoorden om u aan te melden.

 

 

Selectie van gratis gezondheidsapps : Ethias heeft gratis gezondheidsapps geselecteerd die op smartphone of tablet (Apple of Android) kunnen worden geïnstalleerd. Deze apps gaan over welzijn, dagelijkse ondersteuning en gezondheid voor volwassenen en kinderen. Ethias maakte een selectie uit de apps die door DEKRA werden beoordeeld op basis van criteria zoals de kwaliteit van de informatie, de beveiliging van persoonsgegevens, betrouwbaarheid, toegankelijkheid, enz.

 

Ontdek de selectie gezondheidsapps!