Een vraag?

Hospitalisatieverzekeringen:
HospiFlex en Ambulante Medische Zorgen

Waarom kiezen voor Ethias?
 • U biedt uw medewerkers een uitgebreide dekking die aangepast is aan hun behoeften
 • Geen medische formaliteiten bij de aansluiting (geen vragenlijst of onderzoek)
 • U kiest voor een toonaangevende partner op de markt van de collectieve hospitalisatieverzekeringen die meer dan 800.000 begunstigden verzekert.

   

Onze diensten: eenvoud en snelheid

Onze diensten: eenvoud en snelheid

 

Nieuw! Met de nieuwe Ethias-app kunnen uw medewerkers hun dossiers “gezondheidszorg” opvolgen en beheren via hun smartphone.

De app is beschikbaar voor iOS (App Store) en Android (Google Play).

AssurCard: tal van ziekenhuizen aanvaarden vandaag de AssurCard, een elektronische kaart waarmee de ziekenhuisfactuur in de meeste gevallen rechtstreeks door Ethias aan het ziekenhuis wordt betaald. AssurPharma: elektronische verzending van de BVAC-attesten (bewijs van apotheekkosten) via AssurPharma in het kader van uw dossier gezondheidszorg.


 


Klantenzone Gezondheidszorg:
een gratis en beveiligde onlinedienst waarmee uw medewerkers hun dossiers “Gezondheidszorg" kunnen opvolgen en beheren: globaal overzicht van de begunstigden en hun dekkingen, het AssurCard-nummer, mogelijkheid om een ziekenhuisopname aan te geven, online verzenden van medische documenten en terugbetalingsaanvragen, opvolgen van terugbetalingen… De Klantenzone is toegankelijk via smartphone, computer of tablet.

 

Beveiligde toegang:
verschillende mogelijkheden waaronder de applicatie Itsme®.

Eenvoudig, snel en veilig! Geen wachtwoorden meer om u aan te melden. Geen wachtwoorden meer om in te loggen.

 

 

Onze diensten

II. Diensten voor de begunstigden

 •  

  Klantenzone Gezondheidszorg

  Dankzij deze beveiligde onlinedienst kunnen uw werknemers hun dossiers Gezondheidszorg opvolgen en beheren. De Klantenzone is toegankelijk via de computer, de tablet of via de Ethias-app voor smartphone.

   

  Ontdek op deze pagina alle voordelen van de Klantenzone en ook een presentatievideo oor de begunstigden:
   

     AssurCard: Heel wat ziekenhuizen aanvaarden de AssurCard. In de meeste gevallen is dan geen voorschot nodig bij opname in het ziekenhuis. Bovendien wordt de ziekenhuisfactuur in de meeste gevallen door Ethias rechtstreeks aan het ziekenhuis betaald (derdebetalersysteem).

   

   

   

  AssurPharma: Dit systeem vergemakkelijkt de terugbetaling van farmaceutische kosten. Bij aankopen in de apotheek toont de klant de barcode waarna de BVAC-attesten (bewijsstukken van farmaceutische kosten) elektronisch naar Ethias gestuurd worden.