Ben jij getroffen door dit noodweer.

Ben jij getroffen door dit noodweer?
De snelste en meest eenvoudige manier om je schade aan te geven is via je Klantenzone.
Indien u ons telefonisch wenst te contacteren, hou er dan rekening mee dat door de vele aangiftes onze lijnen druk bezet zijn. Dit heeft lange wachttijden tot gevolg. Onze excuses voor dit ongemak.

Mobiele crisiscentra en FAQ « Overstromingen »
Vind hier alle info over de mobiele crisiscentra van Ethias.
Consulteer hier onze veelgestelde vragen.

App4you
APP4YOU: het online platform waarop je een dienst kan aanvragen of aanbieden.

Snelle en kwalitatieve
afhandeling van uw schade.


Meteen geholpen worden bij schade: dat is de garantie van Ethias. U kunt ons 24 uur per dag bellen, ook in het weekend. Ook betalen wij u zeer snel uit: steeds binnen één maand na het afsluiten van de expertise. En meestal de nieuwwaarde zodat u geen verlies lijdt. Alweer een zorg minder.
* 15% korting van toepassing op alle waarborgen. Geldig tijdens het eerste verzekeringsjaar voor elk nieuw contract dat via internet is onderschreven. De contracten die niet online kunnen worden aangevraagd (gebouw buiten de normen, goederen in een overstromingsgebied, ...) zijn uitgesloten.

** Index der Consumptieprijzen € 256,19 (01/2020).

*** Vermelde prijs geldt voor een Huurdersverzekering van een appartement. Jaarpremie van € 139,39 in één keer te betalen.

**** Op voorwaarde dat u jonger dan 30 jaar bent en reeds titularis bent van een Familiale verzekering of er tegelijk met uw Huurdersverzekering een onderschrijft. Geldig tijdens het eerste verzekeringsjaar voor elk nieuw contract dat via internet is onderschreven. De contracten die niet online kunnen worden aangevraagd (gebouw buiten de normen, goederen in een overstromingsgebied, ...) zijn uitgesloten.

***** Commercieel voordeel dat u voor de duur van het contract wordt toegekend, voor zover u – of een lid van uw gezin (partner, kind, inwonende ouder) – titularis bent van een contract voor een Auto- of Woningverzekering.